Göynemliler forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kimler hatta?
Toplam 16 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 16 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 182 kişi Perş. 15 Ara. 2016 - 15:23 tarihinde online oldu.

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor

2 posters

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor Empty Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor

Mesaj tarafından GÖYNEM Salı 10 Şub. 2009 - 19:16

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor Sadikh10

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor

Ak Parti Sadıkhacı Beldesi Adayı Yunus Yılmaz ve MHP Sadıkhacı Beldesi Adayı Şakir Özel örnek bir davranış sergiliyor.

Ak Parti Sadıkhacı Beldesi Adayı Yunus Yılmaz ve MHP Sadıkhacı Beldesi Adayı Şakir Özel örnek bir davranış sergiliyor.

Ak Parti Sadıkhacı Belediye Başkan Adayı Yunus Yılmaz, MHP Sadıkhacı Belediye Başkanı ve Adayı Şakir Özel'e nezaket ziyaretin de bulunarak başarı dileklerinde bulundu.

Ak Parti Sadıkhacı Beldesi Adayı Yılmaz, "Biz kırgınlık ve dargınlıkları gidermeye ve halkımızı kucaklamaya geliyoruz. Sadıkhacı halkının daima birbiri ile barışık yaşaması gere-kir. Her vatandaşı-mızın fikirlerine saygı göstermeliyiz.

Biz iki aday örnek olmalıyız. Bu görevleri yapmak bize düşüyor zaten demokrasinin gereği de budur. Biz bu yola çıkarken beldemize hizmet için çıktık. Bu hizmet yolunda halkımız kime görev verirse o bu yola devam edecek. Ben sayın başkanımıza bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum. Seçim yarışında da kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Şakir Özel'de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Herkes aday olabilir. Halkımız 29 Mart'ta kime görev verirse o devam eder. Önemli olan Sadıkhacı'nın kazanması. Ben ziyaretinden dolayı Yunus kardeşimize ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

http://www.beysehirinsesi.comalintidir...

En son GÖYNEM tarafından Perş. 19 Şub. 2009 - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GÖYNEM
GÖYNEM
admin
admin

Erkek Mesaj Sayısı : 951

http://www.goynemliler.com

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor Empty Geri: Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor

Mesaj tarafından abdullah keser Çarş. 18 Şub. 2009 - 8:53

NE DIYELIM DARISI GØYNEMIN BASINA

HELAL OLSUN 2 BASKAN ADAYINADA ADAMLAR 21.YUZYILI YAKALAMIS
BIZ KACINCI YUZYILDAYIZ BIR BILENINIZ VARMI
abdullah keser
abdullah keser
göynemliler
göynemliler

Erkek Mesaj Sayısı : 156

Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor Empty Geri: Sadıkhacı Başkan adayları örnek oluyor

Mesaj tarafından Misafir Perş. 19 Şub. 2009 - 1:37

evet, darisi goynemin basina AMIN. biz boyle gidersek hep baskalarina imreniriz gipda ederiz.baslarini secdeden kaldirmazlar oy icin secim icin birbirlerimizi yeriz.senelercede konusmayiz,baba ogul,kardeskardese,arkadas arkadasa birde musluman geciniriz.bir musluman bir muslumanla uc gunden fazla dargin kalamaz,bizse senelerce darginiz. bu nasil istir alamadim gitti.anlayan varsa anlatsin

saygilar.

ismet gökmen
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics