Kimler hatta?
Toplam 18 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 18 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 182 kişi Perş. 15 Ara. 2016 - 15:23 tarihinde online oldu.
RÜYA GERÇEK OLUYOR
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
RÜYA GERÇEK OLUYOR
Beyşehir-Konya Karayolu bölünmüş yol olarak 2009 yılı projeler kapsamına alınırken, Ak Parti'nin Acil Eylem Planı içerisine de dahil edildi.
Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı seçim bürosunda düzenle-nen bir basın toplantısı ile Beyşehir-Konya Karayolu bölünmüş yol olarak 2009 yılı projeler kapsamına alınması kamuoyu ile paylaşı-lırken, Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2009 Yılı Global Projeler bölümünde de yayınlandı.
Düzenlenen toplantıya Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akış, Ak Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Yasin Camcı, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Belediye Başkan Adayı İzzet Taşcı, belediye ve il genel meclis üyeleri adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, "Kapısını çokça aşındırdığımız Karayolları Genel Müdürü sayın Mehmet Cahit Turan'dan üç gün önce aldığımız sevindirici bir haberi sizlerle ve basın mensubu arkadaşlarımın aracılıkları ile tüm Beyşehir halkı ile yüz yüze paylaşmak istiyorum. İki ayı aşkın bir süredir Ankara'nın çetin bürokrasisi içerisinde gerçekleştirmeye çalıştığımız, hatta deyim yerinde ise çarpıştığımız birden çok projenin ilki olan Beyşehir-Konya yolunun bölünmüş yol olması projesi hamdolsun gerçekleştirilmiştir. 2009 yılı yurt çapındaki projeler kapsamına alınan, bununla birlikte Ak Parti'nin acil eylem planı içerisine giren Beyşehir-Konya bölünmüş yolu mem-leketimiz için hayırlı uğurlu olsun."dedi.
Yapılacak seçimlerin Beyşehir'e daha fazla hizmet getirilmesine vesile olacağını belirten Huğlu, "Bu seçimde Türkiye de 6 yıldır yakalanan ekonomik istikrarın devamını istiyorsanız Ak Parti'yi tercih etmeliyiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mazlum milletlerin savunucusu olarak dik ve onurlu duruşunun devamını istiyorsak Ak Parti'ye oy vereceğiz. Buradan ortaya atılan her iddiaya da cevap vermek istemiyorum çünkü icraatlarımız ve çalışmalarımız bu söylentilere bugün olduğu gibi en güzel cevap olacaktır.
Seçimlere şurada 22 gün gibi kısa bir süre var. Herkesi bütün teşkilatlarımızı her gün seçim karargâhımıza bekliyorum. Ak kadrolara yakışır bir ciddiyetle beylere yakışır bir duruşla, kimseyi kırmadan dökmeden, Beyşehir sevdamızı anlatmanızı istiyorum.
Bu vesileyle Ak Parti iktidarında teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle Ankara'daki değerlerimizle bundan sonra Beyşehir'e hizmeti yağdıracağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın."dedi.
http://www.beysehirinsesi.com
Göynemliler.Net- admin
Geri: RÜYA GERÇEK OLUYOR
HACI BAYRAM VELI
MALUMUNUZ HACI BAYRAM VELI HZ,LERINI HEPINIZ BILIRSINIZ
2.MURAT DØNEMINDE YASAMIS BIR EVLIYADIR GOSTERDIGI KERAMETTEN DOLAYI
YASADIGI BØLGEDEKI INSANLAR ASKERLIKDEN MUAF TUTULMUSTU
O BUYUK VELININ YUZU SUYU HURMETINE FAKAT BOLGE HALKI BUNU SUISTIMAL ETTI
KISA KESEYIM UZUN HIKAYE O BUYUK ZAT HALKINI IMTIHAN ETTI BANA BAGLI KIM VARSA
SU CADIRA GIRSIN KURBAN EDECEGIM DEDI VE BUTUN AHALI DAGILIP KACISTILAR VE SONUCTA 3 BAGLISI KALDI YANI MURIDI ZANNEDERSEM SIZDE AYNI IMTIHAN OLSA HIC KALMAZ ONUN ICIN BU YOL MOL HIKAYESINI BIRAKINDA BIZE OY LAZIM DEYIN VERELIM NEDE OLSA HEMSERIMIZ BASARILAR DILERIM
MALUMUNUZ HACI BAYRAM VELI HZ,LERINI HEPINIZ BILIRSINIZ
2.MURAT DØNEMINDE YASAMIS BIR EVLIYADIR GOSTERDIGI KERAMETTEN DOLAYI
YASADIGI BØLGEDEKI INSANLAR ASKERLIKDEN MUAF TUTULMUSTU
O BUYUK VELININ YUZU SUYU HURMETINE FAKAT BOLGE HALKI BUNU SUISTIMAL ETTI
KISA KESEYIM UZUN HIKAYE O BUYUK ZAT HALKINI IMTIHAN ETTI BANA BAGLI KIM VARSA
SU CADIRA GIRSIN KURBAN EDECEGIM DEDI VE BUTUN AHALI DAGILIP KACISTILAR VE SONUCTA 3 BAGLISI KALDI YANI MURIDI ZANNEDERSEM SIZDE AYNI IMTIHAN OLSA HIC KALMAZ ONUN ICIN BU YOL MOL HIKAYESINI BIRAKINDA BIZE OY LAZIM DEYIN VERELIM NEDE OLSA HEMSERIMIZ BASARILAR DILERIM
abdullah keser- göynemliler
1 sayfadaki 1 sayfası